maandag, 26 maart 2012 20:20

Tweede Festivalquiz een succes

Met 18 teams en een volle zaal was de tweede EMJ quiz weer een succes. Leuke en moeilijke vragen wisselden elkaar af, de ambiance was geweldig en iedereen heeft zich goed kunnen amuseren. Bekijk gerust de sfeerfoto's en de Tweets.

Na de eerste succesvolle EMJ quiz vorig jaar, kan natuurlijk de tweede editie niet uitblijven. Zaterdag 10 maart om 20u00 verzamelen we opnieuw in het ontmoetingscentrum De Peel voor opnieuw een mooie en spannende quiz. Leg deze datum maar meteen vast in je agenda. Er kan in teams van 4 tot 6 personen ingeschreven worden en per team betaal je een inschrijvingsbedrag van 10 euro. Inschrijven kan via . Weet dat er in 2011 12 teams ingeschreven waren en het een-nek-aan-nek-race was tot de laatste vraag, dan weet je zeker dat het dit jaar opnieuw spannend zal worden.

Eerst en vooral is zo'n quiz de ideale gelegenheid om je festivalkennis bij te schaven. En met de 60ste festivaleditie van dit jaar is er uiteraard informatiemateriaal voldoende voorhanden. Maar de quiz gaat uiteraard niet uitsluitend over het EMJ. Ook onderwerpen uit de actualiteit, sport, cultuur, muziek en de algemene kennis komen uitgebreid aan bod.

Daarnaast is het eveneens een unieke gelegenheid om het aantal vrijwilligers die jaarlijks het EMJ ondersteunen uit te breiden. Het festival kan altijd extra helpende handen gebruiken. Breng daarom je vrienden, buren, broers, zussen, neven en nichten...mee. Ook zij kunnen van jouw team een winnend team maken. Sfeer zal er gegarandeerd zijn op zaterdag 10 maart. Tot dan in De Peel (Norbertinessenlaan 7 in Neerpelt). En vergeet zeker niet in te schrijven.

Wil je de sfeer van dit jaar eens opsnuiven?
Hier kan je nog extra foto's vinden.

 
logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail