zondag, 09 februari 2014 23:15

Met bijna 200 op 4e EMJ-quiz

Nog meer dan twee maanden verwijderd van het 62e Europees Muziekfestival voor de Jeugd, stak de festivalmicrobe zaterdagavond in Neerpelt reeds de kop op. In Ontmoetingscentrum De Peel verzamelden immers bijna 200 quizfanaten (dertig ploegjes van telkens 6 deelnemers) om er deel te nemen aan de 4e EMJ-quiz.

Voorzitter Rutger Nuyts toonde zich dan ook een gelukkig man om zo veel fervente quizzers te mogen verwelkomen. "Hoopvol is dat ik voornamelijk veel jonge mensen aan de quiztafels zie zitten", zegde de voorzitter. "Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om jullie uit te nodigen om het EMJ een handje toe te steken, want er zijn veel helpende handen nodig tijdens de festivaldagen van 1 tot 5 mei a.s." Meteen na de oproep van de voorzitter zagen we zowaar al enkele jongelui een "medewerkersformulier" invullen. Het is zeker nog niet te laat om zich als medewerker aan te melden. Dat kan steeds op het festivalsecretariaat of via

Wat nadien volgde, was een boeiende en zeker geen gemakkelijke quiz die werd samengesteld door het EMJ-comité Realisaties. In zijn alom bekende begeesterende presentatiestijl liet quizmaster Niels Valkenborgh de quizzers bij wijlen diep in hun collectief geheugen graven om tot juiste oplossingen te komen. Voor het beste quizploegje lagen gratis toegangstickets voor een EMJ-concert naar keuze te wachten. Alle andere deelnemers kregen een leuke attentie aangeboden.

Sfeerbeelden

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail