maandag, 24 februari 2014 09:13

Nog veel helpende handen nodig

Het is al dikwijls gezegd en geschreven: zonder de belangeloze medewerking en inzet van vele vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te organiseren. Ook dit jaar, tijdens het Festival van 1 tot 5 mei, zijn weer veel helpende handen nodig voor allerlei opdrachten.

Zo is het comité 'Overnachtingen' nog op zoek naar gastgezinnen om buitenlandse deelnemers gastvrijheid, logies en ontbijt aan te bieden. Het comité 'Catering' zoekt nog bereidwilligen om te helpen bij het opdienen van maaltijden. Het comité 'Onthaal' zou graag nog een aantal fijne, taalvaardige jongeren toevoegen aan het team hosts en hostessen. Het comité 'Realisaties' zoekt nog mensen voor allerlei functies: zaalwachters, bordjesdragers in de optocht, mensen om stoelen klaar zetten in de concertzalen of om souvenirs te verkopen. Daarnaast worden er ook nog handige harry's gezocht die bereid zijn in te springen waar het nodig is.

Wat je uiteindelijk overhoudt aan je medewerking? Eeuwige dank en vriendschap en een EMJ-microbe waarvan je nog moeilijk verlost geraakt.
Wie graag zijn/haar medewerking verleent aan het EMJ kan voor alle nodige informatie en aanmelding terecht op het festivalsecretariaat of een berichtje sturen naar

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail