zaterdag, 26 april 2014 17:05

Sensationele vuurwerkshow tijdens 'A Taste of Neerpelt'

Vuurwerk is en blijft een spektakel met een groot wow-gehalte. Dat weten ook de organisatoren van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. Daarom en op algemeen verzoek biedt het EMJ u op donderdagavond 1 mei, tijdens het grote EMJ-openingsspektakel 'A Taste of Neerpelt' op het Marktplein, een spectaculaire vuurwerkshow aan.

Daarvoor doet het EMJ dit jaar beroep op Dewico uit Beerse. Het zijn vuurwerkmakers die zich in de loop van de jaren een niet onbelangrijke plaats verzekerd hebben als expert op de internationale ranglijst van de pyrotechniek en special effects! Mede dankzij de constante investeringen in de nieuwste pyrotechnische technologieën, kan Dewico eender welk project ontwerpen en uitvoeren. De constant bijgeschoolde crew is gewend om zowel een thema-party of concert maar meer nog, de grootste evenementen en shows professioneel te verzorgen. Wat ooit is begonnen met een eigen importlijn van vuurwerk is nu uitgebreid tot een bedrijf met het complete assortiment voor de showbizz : flames, Co²-jets, confetti, streamers, low-smoke, bubbles....

Speciaal voor het Europees Muziekfestival voor de Jeugd kwam een samenwerking tot stand tussen de Vlaamse a capella groep Voice Male en Dewico. Synchroon op de muziek van Voice Male bezorgt Dewico het publiek sensationele ervaringen. De explosies worden perfect getimed en de kleuren wondermooi afgestemd op de muziek.
Voice Male en Dewico zijn dan wel de topattractie tijdens 'A Taste of Neerpelt', ook regionale bands zorgen vanaf 17 uur voor muzikaal entertainment. Vergeten we natuurlijk niet dat plaatselijke traiteurs en handelaars u zullen verwennen met hun lekkerste hapjes en dranken.

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail