maandag, 06 juni 2011 09:00

Dankwoord

Beste bezoeker,
Na afloop van ons 59ste festival, zijn we opnieuw zeer fier dat we met een tevreden gevoel kunnen terugblikken op talrijke mooie, muzikale herinneringen, die dit korte, maar krachtige festival, opgeleverd hebben. Het was een vrolijk instrumentaal festival met verschillende hoogtepunten op muzikaal vlak.

De verrassende deelname en resultaten van de muzikanten uit Colombia , het ensemble uit Tokyo dat ondanks de miserie door de aardbeving toch wilde deelnemen (maar met gewijzigde samenstelling van het orkest) zijn slechts enkele van de vele mooie souvenirs van culturele uitwisseling en hartelijke ontmoetingen.

Alle deelnemers in de diverse categorieën maakten een sterke indruk op onze jury en ons publiek. De behaalde resultaten alsook de vele binnengekomen reacties kunt u verder op deze site terugvinden. Langs deze weg wil ik namens ons bestuur mijn dank uitspreken naar onze medewerkers en iedereen die tot het succes van ons 59ste festival heeft bijgedragen. Allemaal samen zijn we fier dat we de 3.140 jongeren uit 21 landen hebben kunnen ontvangen en laten genieten van dit onvergetelijk muzikaal samenzijn.
We hopen van harte dat jullie allemaal volop genoten hebben van ons festival en samen met jullie, kijken we nu al uit naar het 60° festival , een vocale editie !
Jan Coninx, Voorzitter

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail