maandag, 02 mei 2011 18:44

Hij was er : de Festivalbeer

De verrassing was compleet toen bleek dat beer Symphony teruggevonden was, en netjes op tijd in Neerpelt arriveerde voor het 59ste muziekfestival (een instrumentatle editie). Want we waren zijn spoor bijster en het was daarom twijfelachtig of beer Symfonie nog in Neerpelt zou opduiken. Even terugblikken naar 2 jaar geleden.

Op 1 mei 2009 vertrok beer Symfonie op wereldreis. Zijn eerste halte was het Tjechische Opava. Hij kreeg er zelfs een audiëntie bij de burgemeester. Van Opava reisde hij richting Moravia, Bratislava, Hongarije, Servië, Slovenië, Kroatië, Oostenrijk en Duitsland. In Oostenrijk was Symfonie gespreksonderwerp op de Oostenrijkse radio. De reizende beer deed ontzettend veel ervaringen op. Een groot deel van zijn wonderlijke ervaringen zijn terug te vinden op zijn blog. Het rugzakje van de beer bevatte talloze leuke verrassingen die zeker de komende weken nog geheimen zullen prijsgeven.

Afgelopen weekend dook de muzikale beer veilig en wel in Neerpelt op. Het werd echter een blitsbezoek want het reizen is hem dermate bevallen dat hij opnieuw de volgende jaren de weide wereld introk. Zijn eerste halte is alvast Lissabon. Symfonie is echter zijn thuishaven niet vergeten en stuurt alvast iedereen lieve groetjes uit Neerpelt.

Hopelijk krijgen we de volgende weken nog veel kaartjes of misschien filmpjes van hem te zien.

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail