Met veel plezier willen we jullie melden dat we de inschrijvingsperiode voor ons 66ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt, België, onze eerstvolgende vocale editie, verlengen zodat nog meer koren kunnen deelnemen.

De inschrijvingsperiode is verlengd tot 20 november 2017.


Wat ooit begon als een kleinschalige lokale muziekwedstrijd, met als doel de jongeren te stimuleren om muziek te studeren, is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de kinder- en jeugdkoren en gekend tot ver buiten de Europese grenzen.

Van 27 april tot 2 mei 2018 zullen opnieuw ongeveer 100 kinder- en jeugdkoren en om en bij de 4.000 jongeren tot 28 jaar uit alle hoeken van de wereld mekaar in Neerpelt ontmoeten om hun muziek en mekaars culturen te delen en te ontdekken. Verenigd in de liefde voor de muziek zullen ze er een groot feest van vreugde, vrede en vriendschap, rijk aan muzikale hoogtepunten beleven.

Degenen die graag hun muziek wensen te delen, mekaars culturen willen ontdekken, een groots feest van vreugde, vrede en vriendschap vol muzikale hoogtepunten willen beleven, moeten zeker in Neerpelt zijn.


Ben je geïnteresseerd in een deelname, ben je op zoek naar bijkomende informatie, wil je graag weten hoe het festivalprogramma er zal uitzien, ... Neem even een kijkje op onze website www.emj.be, waar je ook onze reglementen kan vinden, of contacteer ons festivalsecretariaat via .

We hopen jullie alsnog aan onze lijst van deelnemers te kunnen toevoegen en jullie enkele onvergetelijke dagen van muziek, samen met andere muzikanten van over heel de wereld, aan te bieden.


Affiche Teaser website

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail