EMJ 2021

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zal in 2021 doorgaan van vrijdag 29 april tem maandag 3 mei. Het zal zowel een vocaal als instrumentale editie zijn.

Welcome to the EMJ!

COVID-19 informatie

Bij de organisatie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zullen we rekening houden met alle maatregelen die opgelegd zijn door de Belgische overheid. Meer bepaald zullen wij alle beperkingen volgen omtrent aantallen bezoekers en deelnemers van activiteiten. De organisatie zal een combinatie van binnen- en buitenactiviteiten aanbieden en indien nodig wordt het aantal deelnemende groepen beperkt.

Concerten kunnen beïnvloed worden door praktische COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Wij zullen hier rekening mee houden bij de evaluatie van juryconcerten. Muziek maken en verenigd worden door cultuur is belangrijker dan je beste-optreden-ooit geven, vooral in deze uitdagende tijden. Wij moeten jongeren blijven stimuleren in hun muzikale ambities en hun ontdekkingstocht naar nieuwe culturen en manieren om te verbroederen. Wij kijken uit naar uw inschrijving en uw bezoek aan Neerpelt.

De praktische uitwerking wordt gecommuniceerd in oktober.

EMJ 2021

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zal in 2021 doorgaan van vrijdag 29 april tem maandag 3 mei. Het zal zowel een vocaal als instrumentale editie zijn.
Lees meer
New item

Volg onze livestreams op facebook

Verschillende evenementen zoals de proclamatie en de happening zijn live via facebook te volgen. Via onze facebookpagina kan u ons festival tot op de voet volgen.


Bekijk ons fotoalbum

Gedurende het hele festival loopt er een team van fotografen rond die alle mooie momenten vastleggen. U kan alle foto's via deze link zien.


Sfeervideo's op ons youtube kanaal

Het EMJ heeft zelfs zijn eigen youtube kanaal. Hier kan je terecht voor sfeerfilmpjes, plichtliederen,...


Volg het EMJ via sociale media
New item

EMJ UNITED @ HOME

Door het coronavirus vond er in 2020 helaas geen EMJ plaats. Omdat duizenden jongeren en honderden vrijwilligers maandenlang hebben uitgekeken naar het weekend van 1 mei, organiseerde we een unieke live show zodat iedereen van thuis uit toch nog wat kon genieten.

logo

New item

Nieuws

New item
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoon
+32-11-66 23 39
E-mail