Workshops

 

Het Festival organiseert diverse workshops rond allerhande thema's betreffende vocale of instrumentale muziek (afhankelijk van de editie van het Festival). Centraal in deze workshops staat het samen zingen en musiceren met deelnemers uit andere landen. De workshops worden geleid door - voornamelijk Belgische - muziekexperts met internationale faam.

 

Inschrijving vereist!

 

Indien je graag wil deelnemen aan een workshop, duid je dit aan op je inschrijvingsformulier. Deelnemen aan deze workshops is gratis. Daggroepen kunnen echter geen workshop bijwonen op de dag van hun juryconcert. 

Om organisatorische redenen en om zoveel mogelijk op je wensen te kunnen ingaan, is deelnemen aan een workshop enkel mogelijk na voorafgaande inschrijving. Gezien het aantal plaatsen per workshop beperkt is, bepaalt de festivalorganisatie welk koor/ensemble deelneemt aan welke workshop. Na toekenning van deelname is de groep gebonden om aan de workshop deel te nemen.

Voor verdere details over de festivalworkshops verwijzen we graag naar de festivalagenda die enige weken voor het festival beschikbaar is.

Sfeerbeelden workshops vocaal

Sfeerbeelden workshops instrumentaal

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail