Happening

 

De Happening is een avondconcert, dat plaats vindt in de sporthal van het Provinciaal Domein Dommelhof en gebracht wordt door verschillende aan het Festival deelnemende groepen. Zangers, muzikanten en dansers nemen het steeds talrijke publiek mee voor een aangename, luchtige en sfeervolle festivalavond. In een brede wave van muzikale vreugde en verbroedering, maken we kennis met groepen van over de hele wereld en de grote diversiteit aan muziekstijlen en instrumentaria. Muziek is in dit concert zeker een feest waar iedereen - deelnemers, gastouders, vrijwilligers, supporters, festivalbezoekers - van harte welkom is.
Alle geselecteerde groepen wordt de gelegenheid geboden een individueel programma alsook een gezamenlijk programma te brengen, afgewerkt tijdens een professioneel begeleide workshop. De invulling van dit concert gebeurt in samenspraak met de dirigent en het organiserend comité.
Partituren voor het gezamenlijke programma van dit concert worden vooraf naar de geselecteerde groepen gestuurd, zodat zij vóór aanvang van het Festival kunnen starten met het instuderen ervan.

 

Toegang

Tickets: online of aan de balie van het Provinciaal Domein Dommelhof
Toegang: € 8
In voorverkoop (online) en CJP-kaarthouders: € 5
In voorverkoop (telefonisch en/of aan de balie): € 6

 

Timing

Traditioneel vindt deze Happening plaats op zaterdagavond.

 

Locatie

Sporthal Provinciaal Domein Dommelhof

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail